EMOTI Luxusní dárková kazeta belgických pralinek La Palette 215g

Kód: 13237B
311 Kč 278 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Luxusní dárková bonboniéra La Palette ukrývá 16 belgických pralinek různých tvarů z mléčné, bílé a hořké čokolády ve spojení s lískooříškovým nugátem, lanýžovým krémem, marcipánem a karamelem. Zaručeně poskytne výjimečně lahodnou chuť a potěšení a je určena pro všechny slavnostní chvíle

Detailní informace

Detailní popis produktu

Luxusní dárková bonboniéra La Palette ukrývá 16 belgických pralinek různých tvarů z mléčné, bílé a hořké čokolády ve spojení s lískooříškovým nugátem, lanýžovým krémem, marcipánem a karamelem. Zaručeně poskytne výjimečně lahodnou chuť a potěšení a je určena pro všechny slavnostní chvíle.

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%.

MŮŽE OBSAHOVAT STOPY OŘECHŮ, ARAŠÍDŮ.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY (NA 100G)
Průměrné výživové hodnoty 100g: energetická hodnota 2273kJ (545 kcal); tuky 32,3g; z toho nasycené mastné kyseliny 17,0g; sacharidy 55,2g; z toho cukry 53,9g; vláknina 5,2g; bílkoviny 4,6g; sůl 0,12g.
ALERGENY
Mléko, lískové ořechy, mandle, lepek, sója a vajec.


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 12
EAN: 5425022011943

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!