Emoti Balotinka Belgické pralinky 100g

Kód: 17105B
142 Kč 127 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Dárková balotinka naplněná výbornými belgickými pralinkami

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výborné belgické pralinky z mléčné, hořké a bílé čokolády s náplní v elegantní bonboniéře s mašlí

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, slunečnicový, řepkový), lískové ořechy 5,1%, mandle 2,5%, karamelizovaný cukr, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, laktóza (mléko), voda, kakao prášek, odstředěné sušené mléko, invertovaný cukrový sirup, sušený mléčný tuk, sušená syrovátka (mléko), glukózový sirup, stabilizátor (sorbitol), emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma, plnotučné mléko, zvlhčovadlo (invertáza), přírodní mandlové aroma, rýžová mouka, pšeničná mouka, přírodní aromata, pšeničný škrob, slad, sůl, vaječný bílek, glazura (Arabská guma, šelak), bramborový škrob, vanilkový extrakt

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!