Emoti La Palette Belgické hořké pralinky 65g

Kód: 12698BE
144 Kč 129 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Belgické hořké pralinky v elelgantním balení s mašlí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Potěšte milovníky hořké čokolády touto malou bonboniérou naplněnou pralinkami z hořké čokolády. Pralinky Emoti jsou tak dobré, že se sami rozplynou na jazyku. I opravdový znalec čokolády pozná jejich kvalitu

 

Složení: Cukr, kakaová hmota, lískové ořechy 5,5%, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), kakaové máslo, mandle 3,9%, karamelizovaný cukr, máselný olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, bezvodý mléčný tuk, voda, invertovaný cukrový sirup, stabilizátor (sorbitol), sušené mléko odstredené, sušené mléko, sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, laktóza (mléko), kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátory (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), sušená syrovátka (mléko), přírodní mandlové aroma, plnotučné mléko, zvlhčovadlo (invertáza), přírodní vanilkové aroma, rýžová mouka, káva, pšeničná mouka (lepek), ostružinový prášek, slad, sůl, glazura (Arabská guma, šelak), přírodní aromata, vanilkový extrakt, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát bezinkové šťávy, barvivo (karmín). Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%. Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů a vajec. Alergeny jsou označeny tučným písmem.


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 20
EAN: 5425022011400

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!