Co nedávat na Valentýna

Valentines_Day_Chocolates_from_2005

Valentýn je dnem, kdy si zamilovaní lidé vyjadřují svou lásku a náklonnost slovy, dárky a činy. Spousta z nás si myslí, že svého partnera zná dokonale a ví, čím by mu udělala radost. Přesto se stává, že se mu nemusíte trefit do vkusu nebo ho dokonce urazíte. Co nedávat partnerovi na Valentýna a co ho naopak zahřeje u srdce?

Nevhodný dárek zkazí valentýnský den

V obchodech narazíte před Valentýnem na pestrou nabídku valentýnských dárků. Pro někoho mohou být inspirací, ale neměli byste bezmyšlenkovitě popadnout všechno, co symbolizuje Den zamilovaných. Nevhodným dárkem můžete zkazit atmosféru romantického večera a nezřídka i vyvolat hádku. Jen si to představte, kdybyste partnerce dali tabletky na hubnutí nebo partnerovi pilulky na silnější erekci. Ne vždy je dobře myšlený dárek tou správnou trefou.

Jakým dárkům se vyvarovat?

Na Valentýna máme ve zvyku kupovat hmotné dárky. Pokud necháte vyhotovit dort se jménem svého partnera nebo mu necháte potisknout hrnek, dejte si pozor, abyste do objednávky uvedli jeho jméno bez překlepů. V případě, že vyberete nějaký pobyt, neplánujte ho s dalšími přáteli ani rodinnými příslušníky. Nechtěné jsou i praktické dárky do domácnosti, spodní prádlo ve špatné velikosti nebo lahev levného alkoholu.

roses-4030133_640

Nevšední dárky i osvědčená klasika

Valentýnský den můžete protknout nevšedním dárkem. Přichystejte pro protějšek nezapomenutelný víkend na zámku, věnujte mu originální zážitek nebo poukaz na společnou masáž. Odvážnější pánové mohou svou milou požádat o ruku a čerstvě těhotné ženy mohou oznámit partnerovi přírůstek do rodiny. Zůstat můžete i u osvědčené klasiky a darovat protějšku čokoládu v nádherném obalu, čajovou kolekci nebo kytici z růží.

Dárek pro muže k Valentýnu

I muži si zaslouží vaši pozornost a měli byste jim oplatit jejich láskyplný přístup a pozornost. Obdarujte svého partnera, tatínka nebo dědečka – koneckonců na Valentýna můžete vyjádřit lásku komukoliv. Pokud máte doma mlsouna, darujte mu čokoládové pralinky v plechové dóze, mléčná čokoládová srdíčka, sypaný čaj nebo neodolatelné čokoládové lanýže. Jestliže chcete do dárku více investovat, věnujte mu pivní lázeňský pobyt, oblíbený parfém či šperk. Ideálním dárkem pro přítele k Valentýnu jsou pak boxerky se srdíčky, erotická desková hra nebo párové hrnky. 

valentines-day-2057745_640

Dárek pro ženu k Valentýnu

Ženy v našich životech znamenají mnoho a podporují nás ve všech životních situacích. Pokud máte takové ženy ve svém okolí, obdarujte je valentýnským dárkem. Inspirujte se dárky k Valentýnu pro ženy. O ženách je známo, že mají mlsný jazýček. Co takhle vložit jim do dárkové taštičky krabičku s lízátky ve tvaru růže, květované srdíčko s pralinkami, srdíčka z mléčné čokolády s růží, fitness oblečení nebo valentýnský čaj v červeném balení? Lásku jim můžete vyjádřit také soupravou šperků, věčnou růží, medvídkem z růží nebo eurovíkendem v Paříži. Radost jim uděláte i značkovou kabelkou, aromatickou svíčkou či hodinkami.

Dárky na Valentýna nekupujte z povinnosti

Ne každý slaví Svátek zamilovaných. Pokud tomuto svátku neholdujete, nenechte se do něho obchodníky nutit. Problém nastává, když protějšek od vás něco očekává. Ať už kupujete dárek, abyste potěšili svého partnera nebo protože tento svátek dodržujete, na internetu vyhledáte další neotřelé tipy na valentýnské dárky. Nezáleží na tom, v jaké bude dárek hodnotě. Důležité je věnovat ho upřímně a nepoměřovat lásku cenou dárku!

Dárky na Valentýna u nás skladem