Nugátové srdíčko Emotions 24g

Kód: 60027
49 Kč 44 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
10.10.2024
Nugátová srdíčka s obrázky pro radost

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda plňená nugátovým krémem ( 43,5 %). Srdce, kterým potěšíte.

Složení : cukr , kakaové máslo , sušené plnotučné mléko , rostlinný olej ( palmový, shea ) lískové oříšky ( 8,7 %) kakaová hmota , sladká sušená syrovátka , rostlinný olej ( slunečnicový), nízkotučný kakaový prášek ,aroma , emulgátor: sójový lecitin, pražená káva , sůl

Může obsahovat stopy ostatních oříšků.

Obsah kakaové sušiny nejméně : 39%

Výživové hodnoty na 100g :  Energetická hodnota : 2464 kj / 592 kcal

                                             Tuky 41 g  z toho nasycené masné kyseliny 25 g

                                              Sacharidy 49 g z toho cukry 48 g

                                              Bílkoviny 5,7 g, Vláknina 2,2 g

                                              Sůl 0,14g

Vyrobeno v Německu

Výrobce: Günthart & Co.KG Haupstrasse 37 79801 Hohentengen a.H., Německo

Rozměr: š. 7 cm x v. 6 cm

Výrobce: Elysberg Confiserie BVBA, 2160 Wommelgem, Belgium


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Neapolitánky a mini čokoládky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 20

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!