Emoti Výběr belgických pralinek La Palette 65g

Kód: 14517BEX
121 Kč 108 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Výběr belgických pralinek v jedinečné kombinaci z bílé, mléčné a hořké čokolády a náplněmi, které díky jemnosti a intenzitě chutí vytváří dokonalé spojení. Uspokojí Vaší touhu po luxusním chuťovém zážitku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%. Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, lískové ořechy 7,2%, rostlinné tuky v různém poměru (palmový, palmojádrový, slunečnicový, řepkový), karamelizovaný cukr 1,7%, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, laktóza (mléko), voda, sušené mléko odstředěné, mléčný tuk, glukózový sirup, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma, plnotučné mléko, mandle 0,1%, rýžová mouka, pšeničná mouka (lepek), pšeničný škrob, přírodní aromata, sůl, slad, glazura: Arabská guma, Šelak; vaječný bílek, bramborový škrob, vanilkový extrakt.
ALERGENY: MLÉKO, MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, SÓJA, LEPEK A VEJCE.
Může obsahovat stopy arašídů a dalších ořechů
 

Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!