Emoti Vánoční červená bonboniéra Le Caprice 65g

Kód: 15347X
97 Kč 87 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
29.7.2024
Položka byla vyprodána…
Vánoční stylová belgická bonboniéra

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční čokoládové pralinky Emoti. Emoti vánoční bonboniéra bude milou pozorností. Krásná bude také v dárkovém balíčku.

Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, lískové ořechy 8,3%, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), sušené plnotučné mléko, karamelizovaný cukr, máselný olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, voda, bezvodý mléčný tuk, sušené mléko odstredené, sušené mléko, glukózový sirup, laktóza (mléko), emulgátory (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), kakao se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka (mléko), plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, ostružinový prášek, rýžová mouka, pšeničná mouka (lepek), slad, přírodní aromata, sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát bezinkové šťávy, barvivo (červené řepy), aroma (třešeň), glazura (Arabská guma, šelak), vanilkový extrakt. Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%. V mléčné čokoládě kakaová sušina: nejméně 30%, mléčná sušina nejméně 14%. Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů a vajec. Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výrobce: Elysberg Confiserie BVBA, 2160 Wommelgem, Belgium


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonboniéry
Počet kusů v balení: 14
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!