Emoti La Flambee Belgické marcipánové pralinky 191g

Kód: 915095
292 Kč 261 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Položka byla vyprodána…
Belgické pralinky s marcipánovou a oříškovou náplní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Belgické pralinky Emoti Vás okouzlí svou chutí. Zvláště pak pokud milujete marcipán či oříškový nugát. Ochutnejte tento výběr pralinek z hořké, mléčné i bílé čokiolády s marcipánem a oříškovou náplní

 

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, mandle 7,4%, lískové ořechy 7,2%, sušené plnotučné mléko, invertovaný cukrový sirup, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, kokosový), stabilizátor (sorbitol), bezvodý mléčný tuk, maltodextrin, přírodní mandlové aroma, glukózový sirup, zvlhčovadlo (invertáza), emulgátory (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), voda, přírodní vanilkové aroma, uhličitan vápenatý, kakao se sníženým obsahem tuku, rýžová mouka, sušené mléko odstredené, ostružinový prášek, pšeničná mouka (lepek), koncentrát citronové šťávy, lískooříšková pasta, slad, sůl, glazura (Arabská guma, šelak), přírodní aromata, koncentrát bezinkové šťávy, regulátor kyselosti (kyselina citronová), barvivo (karmín), pufovaná rýže. Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů a vajec.


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní bonboniéry
Počet kusů v balení: 8
EAN: 5425022014821
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!