Emoti Dárková bonboniéra hořké pralinky 200g

Kód: 18218BE
313 Kč 272 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.9.2023
Dárková bonboniéra s hořkými pralinkami

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Cukr, kakaová hmota, lískové ořechy 8,1%, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), kakaové máslo, mandle 2,4%, bezvodý mléčný tuk, karamelizovaný cukr, máselný olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, sušené mléko odstredené, voda, sušené mléko, sušená syrovátka (mléko), invertovaný cukrový sirup, laktóza (mléko), sušené plnotučné mléko, stabilizátor (sorbitol), glukózový sirup, emulgátory (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), kakao se sníženým obsahem tuku, přírodní mandlové aroma, kakao prášek, přírodní vanilkové aroma, rýžová mouka, plnotučné mléko, zvlhčovadlo (invertáza), káva, pšeničná mouka (lepek), rostlinný olej (řepkový), slad, ostružinový prášek, sůl, glazura (Arabská guma, šelak), přírodní aromata, regulátor kyselosti (kyselina citronová), vanilkový extrakt, koncentrát bezinkové šťávy, barvivo (karmín). Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%. Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů a vajec. Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Počet kusů v balení: 5
EAN: 5425022027883

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!