Emoti Bonboniéra Dark Selection 65g

Kód: 21119
133 Kč 119 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
19.9.2025
Výběr belgických pralinek z tmavé čokolády s marcipánové a lískooříškové náplně

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozplyňte se v luxusu s našimi pralinkami Emoti Dark Selection. Tento výjimečný výběr je opravdovou lahůdkou pro milovníky intenzivní, hořké čokolády. Každá pralinka, ručně tvořená v Belgii, kolébce čokoládového řemesla, je malé umělečké dílo. V elegantním zeleném obalu najdete pečlivě vybrané chtě, které Vás vezmou na cestu světem hlubokých smyslných tónů. Ideální jako dárek nebo jajko chvilka potěšení jen pro sebe.

 

 

Složenícukr, kakaová hmota, mandle 8,8%, lískové ořechy 5,8%, rostlinné tuky( palmový, palmojádrový, kokosový, slunečnicový, řepkový), kakaové máslo, mléčný tuk, glukózový sirup, zvlhčovadla (glycerol, sorbitol), dextróza, sušené mléko odstředěné, emulgátor (sojový lecitin), přírodní vanilkové aroma, sešené plnotučné mléko. Může obsahovat stopy vajec a lepku.

Kakaová sušina: v hořké čokoládě min. 51%

Průměrné vyživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2181KJ/521kcal, Tuky 30,4g z toho nasycené mastné kyseliny 15,2g, Sacharidy 54,1g z toho cukry 49,9g, Bílkoviny 5,3g, Sůl 0,41g

Skladování: v suchu a chladu

Výrobce: Elysberg Confiserie BVBA, 2160 Wommelgem, Belgium


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Dobroty
EAN: 5425022030869
Počet kusů v balení: 14
EAN: 5425022030869

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!