Emoti Belgické pralinky Le Charme 65g (zlatá)

Kód: 15644
99 Kč 88 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Malá bonboniéra se směsí belgických pralinek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte malou pozornost k lékaři či pro úředníky? Tato malá bonboniéra ve zlatostříbrné barvě bude tím pravým dárkem. Bonboniéra ukrývá pralinky z mléčné, hořké a bílé čokolády s náplní

Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, lískové ořechy 8,3%, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), karamelizovaný cukr, máselný olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, voda, bezvodý mléčný tuk, sušené mléko odstredené, sušené mléko, glukózový sirup, laktóza (mléko), emulgátory (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), kakao se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka (mléko), plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, ostružinový prášek, rýžová mouka, pšeničná mouka (lepek), slad, přírodní aromata, sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát bezinkové šťávy, barvivo (červené řepy), aroma (třešeň), glazura (Arabská guma, šelak), vanilkový extrakt. Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 30%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%. Může obsahovat stopy jiných ořechů, arašídů a vajec. Alergeny jsou označeny tučným písmem.


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Počet kusů v balení: 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!