Nejčastější chyby při výběru dárku pro ženu a žhavé tipy, jak je vybrat správně

Zejména muži často tápou, co darovat své přítelkyni nebo rodinné příslušníci k svátku, narozeninám a k Vánocům. Mnohdy vyberou dárek, který udělá jen poloviční radost nebo se ženě vůbec nelíbí. Jakých chyb se lidé dopouštějí při výběru dárků pro ženy a jak vybrat dárek správně? Přinášíme vám odpovědi na tyto palčivé otázky!

tulips-4927683_640

Chyby, kterých se dopouštíme při výběru dárků pro ženy

Dárek pro ženu nemusí být drahý, aby potěšil. Důležité je darovat ho od srdce a přihlédnout k tomu, co má dotyčná dívka či žena ráda, jaké má zájmy a jaké jsou její životní hodnoty. Stejně tak vezměte v potaz, zda se jedná o vaši přítelkyni, kamarádku, rodinného člena, kolegyni, šéfovou nebo učitelku. Chybou je, když se rozhodujete podle sebe a nehledíte na to, co má žena ráda. Pokud máte dárek vymyšlený, nekupujte ho nahodile a přečtěte si o něm nějaké informace a jaké máte možnosti. Promyšleným dárkem zaručeně zabodujete! Další chybou je, že nakupujete dárek hned v prvním obchodě, na který narazíte, vybíráte „ohrané“ dárky a šetříte na originálech. Vždy myslete na to, co by potěšilo ženu, nikoliv vás.

Přihlédněte k tomu, jaká žena je

Vymyslet originální dárek pro ženu vyžaduje váš čas, trpělivost a úsilí při hledání. Dárek by se měl odvíjet od tohoto:

  • Jak dlouho se s ženou znáte?
  • Kolik je jí let?
  • Jaké má záliby?
  • Co ji v životě naplňuje?
  • Preferuje zážitky nebo hmotné dárky?
  • Má smysl pro humor?
  • Jaké má povahové rysy?

Nejprve si sepište, co se ženě líbí a vytvořte seznam tipů na dárky. Zapomeňte na mýtus, že čím dražší dárek koupíte, tím větší radost ženě uděláte. Pořiďte dárek, který nezruinuje váš rozpočet a nevyvolá v ženě zbytečné rozpaky.

32471_monardo-clementinka-cokoladove-pralinky-s-mandarinkovou-naplni-1kg

Tipy na dárek pro maminku

Maminky jsou pro nás nejbližší ženou v našich životech. Hýčkejte ji, poděkujte jí za její péči a starostlivost a věnujte jí dárek od srdce. Vytvořte jí balíček, který jí rozzáří tvář. Vložte do něj různé dobroty a pochutiny, například francouzské ovocné pomazánky, luxusní čokoládové pralinky, máslové sušenky v dekorativní plechové dóze, instantní kávu s příchutí irského krému, pravou belgickou čokoládu a zelený čaj s kousky ovoce. Přidejte do balíčku kvalitní víno nebo poukaz na relaxační masáž.

Tipy na dárek pro babičku

S babičkou máme plno zážitků a vděčíme jí za to, že nás vždy hostila výtečnou domácí kuchyní, rozmazlovala nás a hladila svou vrásčitou rukou, když jsme byli nemocní. Vyčarujte jí úsměv a odměňte se jí dárkovým balíčkem, do kterého uschovejte bonboniéru s vintage motivem, džem s vysokým podílem ovoce, anglický čaj v pyramidových sáčcích, hořkou čokoládu s vysokým podílem kakaa a instantní kávu z prémiových zrn. Balíček obohaťte o babiččin oblíbený likér a knížku o jejím milovaném herci.

35135_liran-s-laskou-valentynsky-caj-cervene-baleni-2g

Tipy na dárek pro přítelkyni

Přítelkyně je člověkem, který s vámi sdílí krásné i těžké životní okamžiky a je vaší oporou ve všech časech. Hýčkejte si ji a překvapte ji romantickým wellness pobytem, společným letem v balónu nebo degustační večeří v prémiové restauraci. Pokud vaše přítelkyně ráda mlsá, udělejte jí radost červenými srdíčky z mléčné čokolády, čokoládovými pralinkami s višňovou náplní, hořkou čokoládou s oříšky a malinami a valentýnském balení čaje.

Tipy na dárek pro učitelku

Paní učitelka učí děti dovednostem, trpělivosti a připravuje je do života. To si zaslouží odměnu, a ne ledajakou! Buďte originální a místo květin vyberte dárek pro učitelku z čokolády. Pošlete paní učitelce po svém dítěti v den vysvědčení máslové sušenky s kousky čokolády v krásné plechové dóze, bonboniéru ve tvaru knihy, belgické pralinky s příchutí tiramisu nebo dárkovou mléčnou čokoládu s oříšky, růžemi a zlatými krystalky. Pokud paní učitelka holduje kávě nebo čaji, darujte jí sypaný černý čaj s kousky třešní či instantní kávu Irish Cream.

38093_regalo-forever-love-cerny-a-zeleny-caj-s-ruzi-a-vanilkou-10x2g

Tipy na dárek pro sestru

Sestra je naším parťákem, s kterým jsme prožili veselé okamžiky. Ať už máte mladší nebo starší sestru, překvapte ji chutným dárkem. Pokud nevíte, jaký dárek pro sestru koupit, nikdy ji nezarmoutíte vybranými pralinkami ve zlatém balení, čokoládovými lahvičkami s likérovou krémovou náplní, dárkovým balení ovocných pomazánek, zeleným čajem s růží a vanilkou a mletou kávou ochucenou karamelem. Věnujte jí také dárkový poukaz do obchodu s oblečením, fotografický kurz nebo tričko s originálním potiskem.

Tipy na dárek pro kamarádku

Kamarádku většinou znáte jako své boty. Svěřuje se vám se svými trápeními, milostnými přešlapy i veselými historkami ze života. Prožili jste s ní už kus života a víte, co by ji potěšilo. Dárek pro kamarádku nemusíte zdlouhavě promýšlet, protože o ní víte prakticky všechno. I přesto se mohou hodit nějaké nápady, co k dárku přidat. Uložte do okrasné krabice vaše společné fotografie a vzpomínkové předměty a vložte do ní i něco na nervy, třeba Mozartovy koule s marcipánovou náplní, pralinky s cappuccino náplní, ochucenou instantní kávu a kazetu pečených čajů.

33506_littles-mleta-kava-ochucena-karamelem-100g

Tipy na dárek pro šéfovou

Zaslouží si vaše nadřízená váš respekt a obdiv? Vážíte si jí pro to, jaký je to manager i člověk? Darujte jí s kolegy o narozeninách nebo k Vánocům něco, čím jí řeknete, že ji neberete jen jako nadřízenou. Trefou do černého bude relaxační hudba, humorná kniha na odreagování, značkový likér nebo poukaz na dobroty. Složte se s kolegy na jedlý dárek a utvořte balíček s mátovými plátky v hořké čokoládě, belgickými pralinkami s náplní z marcipánu a oříšků, instantní kávou s příchutí karamelu a sypaným zeleným čajem v dekorační konvičce.

Vyvarujte se chybám při výběru dárků pro ženy a inspirujte se naším článkem. Sladkostmi, čaji a kávou vždycky uděláte ženě radost a nezáleží na tom, zda je to vaše maminka, přítelkyně nebo nadřízená. Věříme, že s námi bude vybírání dárků zábavné!

Teď už na nic nečekejte a běžet vybrat ten správný dárek pro každou ženu.

Dárky pro ženy u nás skladem