✅ Objednávky vyřizujeme a respektujeme všechna hygienická opatření. Dobroty tak můžete nadále nakupovat bez omezení.

Emoti Le Charme Směs pralinek z hořké čokolády 65g

Kód: 15668
68 Kč 59 Kč bez DPH
Skladem
Výběr pralinek z hořké čokolády v menším elegantním obalu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pralinky z hořké čokolády: jemné slaný karamelový krém; srdíčka (30% lískových oříšků v náplní); lískooříškový krém "double lait" s celým lískovým oříškem; nugát s křupavými  kuličkami (30% lískových oříšků v náplní); s jemnou lanýžovou náplní

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%.

Složení: cukr, kakaová hmota, lískové ořechy 10,5%, rostlinné tuky v různém poměru (palmový, palmojádrový), kakaové máslo, sušená syrovátka (mléko),   karamelizovaný cukr 1,4%, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup,   kakao se sníženým obsahem tuku, voda,  sušené plnotučné mléko, mléčný tuk, glukózový sirup,   rostlinný olej (řepkový), emulgátor: sójový lecitin, plnotučné mléko, laktóza (mléko), přírodní vanilkové aroma, rýžová mouka, pšeničná mouka (lepek), sůl, přírodní aromata, slad, glazura: arabská guma, Šelak; emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; antioxidant: kyselina askorbová, vanilkový extrakt. 

Může obsahovat stopy vajec, ořechů, arašídů a lepku.

 

Energy

 554/2306Kcal/KJ

Fat

 35,0 g

Saturated fat

 19,0 g

Total Carbohydrates

 54,0 g

Sugars

 52,8g

Fiber

 4,5 g

Protein

 4,0 g

Salt

 0,10 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Počet kusů v balení: 12
EAN: 5425022015415

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!

Nemáte ještě účet?

Registrujte se a získáte
Chci se zaregistrovat