Emoti Výběr belgických pralinek balotinka hnědá mašle 100g

Kód: 17105BB
136 Kč 121 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Dokonalé spojení pralinek z mléčné, hořké a bílé čokolády s náplní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Když hledáte decentní dárek, pak je tato elegantní krabička s mašlí a zlatými efekty, naplněná 8 kusy nejlepších belgických pralinek, je správnou volbou. Pralinky z mléčné, bílé a hořké čokolády s náplní vytváří dokonalé spojení chuti a dárku.

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, slunečnicový, řepkový), lískové ořechy 5,1%, mandle 2,5%, karamelizovaný cukr, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, laktóza (mléko), voda, kakao prášek, odstředěné sušené mléko, invertovaný cukrový sirup, sušený mléčný tuk, sušená syrovátka (mléko), glukózový sirup, stabilizátor (sorbitol), emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma, plnotučné mléko, zvlhčovadlo (invertáza), přírodní mandlové aroma, rýžová mouka, pšeničná mouka, přírodní aromata, pšeničný škrob, slad, sůl, vaječný bílek, glazura (Arabská guma, šelak), bramborový škrob, vanilkový extrakt. PS.140

MŮŽE OBSAHOVAT STOPY OŘECHŮ, ARAŠÍDŮ, LEPKU A VAJEC

ROZMĚR VÝROBKU : 108 x 70 x 40 mm


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!