Emoti Vánoční bonboniéra Le Caprice 65g

Kód: 16733X
99 Kč 88 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Decentní vánoční bonboniéra plná belgických pralinek z mléčné, hořké a bílé čokolády

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, slunečnicový, řepkový), lískové ořechy 5,4%, sušené plnotučné mléko, plnotučné mléko, laktóza (mléko), karamelizovaný cukr, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, voda, sušené mléko odstředěné, bezvodý mléčný tuk, glukózový sirup, sušené mléko, emulgátor (sójový lecitin; mono- a diglyceridy mastných kyselin), přírodní vanilkové aroma, mandle, ostružinový prášek, rýžová mouka, kakao se sníženým obsahem tuku, přírodní aromata, pšeničná mouka (lepek), pšeničný škrob, slad, sůl, koncentrát bezinkové šťávy, regulátor kyselosti (kyselina citronová), vaječný bílek, barvivo (červené řepy), aroma (třešeň), glazura (Arabská guma, šelak), vanilkový extrakt, bramborový škrob.

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%. V mléčné čokoládě kakaová sušina: nejméně 30%, mléčná sušina nejméně 14%.

Může obsahovat stopy jiných ořechů a arašídů.

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Neobsahuje alkohol.
Skladovací podmínky: uchovejte v suchu, chraňte před teplem.

Rozměr výrobku : 60 x 37 x 216 mm


Podívejte se také na: Dárkové balení čajů, Pravé belgické pralinky, Čokoláda jako dárek, Luxusní bonboniéry

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní bonboniéry
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!