Emoti Pralinky z hořké čokolády s marcipánovou náplní taštička 50g

Kód: 14869
73 Kč 63 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Můžeme doručit do:
3.5.2021
Pralinky z hořké čokolády s marcipanovu náplní: (34% mandle v náplní) zdobené proužky bílé čokolády; s malinovou příchutí a malinovými šupinkami (34% mandlí v náplní)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pralinky z hořké  čokolády s marcipanovu náplní: (34% mandle v náplní) zdobené proužky bílé čokolády;  s malinovou příchutí a malinovými šupinkami (34% mandlí v náplní).

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%.

Složení: cukr, mandle 17,5%, kakaová hmota, invertovaný cukrový sirup, stabilizátor: sorbitol; kakaové máslo, glukózový sirup, přírodní mandlová příchuť, zvlhčovadlo: invertáza; mléčný tuk, přírodní vanilkové aroma, emulgátor: sojový lecitin, sušené plnotučné mléko, přírodní aromata, sůl, bezinková šťáva z koncentrátu, barvivo: karmín, ostružiny prášek.

Může obsahovat stopy vajec, ořechů, arašídů a lepku.

 

Energy

472/1969 Kcal/KJ

Fat

20,1 g

Saturated fat

7,9g

Total Carbohydrates

67,7 g

Sugars

65,4 g

Fiber

3,5 g

Protein

3,9 g

Salt

0,03 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Marcipán
Počet kusů v balení: 10
EAN: 5425022014593

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!