Emoti Le Voyage Směs belgických pralinek červená stříška 75g

Kód: 15453-3
82 Kč 71 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Položka byla vyprodána…
Směs pralinek s oříškovou a karamelovou náplní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs pralinek s náplní: oříškový nugát s křupavými čokoládovými kuličkami (30% lískových oříšků v náplní); Dulce de Leche krem a křupavé pusinky; jemné karamelový krém s vrstvou bílé čokolády s křupavými karamelovými a mandlovými kousky; oříškový nugát (30% lískových oříšků v náplní); 

 

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo,   lískové ořechy 8,6%, sušené plnotučné mléko,  rostlinné tuky v různém poměru (palmový, palmojádrový), karamelizovaný cukr 1,6%, máslový olej (mléko), glukózo-fruktózový sirup, voda, kakao se sníženým množstvím tuku, sušená syrovátka (mléko), mléčný tuk, glukózový sirup, emulgátor: sojový lecitin, laktóza (mléko), přírodní vanilkové aroma, plnotučné mlékomandle 0,2%, rýžová mouka, pšeničná mouka (lepek), sůl, slad, glazura: arabská guma, Šelak; vanilkový extrakt.

 

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně%, v bílé čokoládě nejméně 22%.

Může obsahovat stopy vajec, ořechů, arašídů a lepku.

Energie

   549/2292 Kcal/KJ

Tuky

  34,2 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

  18,0 g

Sacharidy

   54,6 g

Cukry

   53,6 g

Vláknina

   6,8 g

Bílkoviny

   4,0 g

Sůl    0,11g
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 12
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!

Nemáte ještě účet?

Registrujte se a získáte
Chci se zaregistrovat