Emoti Le Voyage pralinky s náplní marcipán a oříšek 76g růžová stříška

Kód: 14999
Novinka Tip
80 Kč 70 Kč bez DPH
Momentálně vyprodané
Položka byla vyprodána…
Pralinky z hořké, mléčné a bílé čokoláda s náplní marcipánovou a oříškovou

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pralinky z hořké, mléčné a bílé čokolády s náplní: marcipánovu (34% mandlí v náplní); oříškový nugát (30% lískových oříšků v náplní); marcipán s malinovou příchutí a malinovými šupinkami (34% mandlí v náplní); oříškový nugát s křupavými čokoládovými kuličkami (30% lískových oříšků v náplní).

 

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%.

Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, lískové ořechy 8,1%, mandle 7%, sušené plnotučné mléko, invertovaný cukrový sirup, stabilizátor: sorbitol; bezvodý mléčný tuk, glukózový sirup, zvlhčovadlo: invertáza; přírodní mandlová příchuť, emulgátor: sójový lecitin, rýžová mouka, přírodní vanilkové aroma, kakao se sníženým obsahem tuku, pšeničná mouka (lepek), sůl, slad,
glazura: arabská guma, Šelak; přírodní příchutě,  bezinková šťáva z koncentrátu, barvivo: karmín, ostružiny prášek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Počet kusů v balení: 12
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!

Nemáte ještě účet?

Registrujte se a získáte
Chci se zaregistrovat