Emoti Le Voyage hazelnut Pralinky s oříškovou náplní 66g

Kód: 14982
97 Kč 87 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Pralinky z bílé, mléčné a bílé čokolády s oříškovou náplní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pralinky z hořké, mléčné a bílé čokolády s náplní: oříškový nugát s křupavými čokoládovými kuličkami (30% lískových oříšků v náplní);  lískooříškový krém "double lait" a celý lískový oříšek; oříškový nugát (30% lískových oříšků v náplní).

 

Kakaová sušina: v hořké čokoládě nejméně 50%, v mléčné čokoládě nejméně 33%, v bílé čokoládě nejméně 26%. Mléčná sušina: v mléčné čokoládě nejméně 14%, v bílé čokoládě nejméně 22%.

Složení: cukr, lískové ořechy 16,4%, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky v různém poměru (palmový, palmojádrový), sušená syrovátka (mléko), bezvodý mléčný tuk, kakao se sníženým obsahem tuku, rostlinný olej (řepkový), emulgátor: sójový lecitin, glukózový sirup, voda, přírodní vanilkové aroma, rýžová mouka, laktóza (mléko), pšeničná mouka (lepek), sůl, glazura: arabská guma, Šelak; slad, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; antioxidant: kyselina askorbová.

Může obsahovat stopy vajec, ořechů, arašídů a lepku.

 

 

Energy

557/2324Kcal/KJ

Fat

34,3 g

Saturated fat

16,0 g

Total Carbohydrates

56,5 g

Sugars

55,9 g

Fiber

7,1 g

Protein

4,1 g

Salt

0,07 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!