✅ Objednávky vyřizujeme a respektujeme všechna hygienická opatření. Dobroty tak můžete nadále nakupovat bez omezení.

Emoti La Palette Výběr belgických hořkých pralinek 207g červená mašle

Kód: 13220-1
243 Kč 211 Kč bez DPH
Skladem
Výběr Belgických pralinek z hořké čokolády s červenou mašlí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cukr, kakaová hmota, lískové ořechy 6,02%, rostlinný tuk (palmový, palmojádrový olej, slunečnice v různém poměru), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, máslo olej (mléko), glukózový sirup, ovoce (meruňky) 2 , 18%, sušená syrovátka (mléko), smetana (mléko), sorbitolový sirup, zvlhčující látka: glycerol, sušené kakaový prášek, voda, laktóza (mléko), rostlinný olej, emulgátor: sojový lecitin, mléčný tuk, plnotučné mléko, kakaové drti, vanilkový extrakt, alkohol, přírodní aroma vanilka, želírovací činidlo: citrusové ovoce pektin, sůl, dextróza, antioxidant: kyselina askorbová, barvivo: oxid železitý, barvivo: oxid titaničitý, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, vanilkový lusk, stabilizátor, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová, barvivo: sladká paprika extrakt.

Tmavá čokoláda obsahuje kakaové sušiny 56% minimum.

Může obsahovat stopy: další ořechů, vajec a lepku.

Rozměry jednotky: 234x215x30mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Belgické pralinky
Počet kusů v balení: 5
EAN: 5425022011936

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-chocolate-brown  

Emoti Chocolate je značka pravých belgických pralinek. Čokoládové pralinky Emoti jsou vyráběné a opečovávané jako pravé mistrovské kousky. K dokonalosti je vyladěná nejen chuť pralinek, ale i jejich vzhled a balení. Proto jsou bonboniéry Emoti perfektním dárkem pro každého požitkáře.

Věděli jste, že belgická čokoláda je naprosto unikátní? Proces její výroby se totiž liší od obvyklých postupů zavedených například ve Švýcarsku. Proces výroby belgické čokolády si žádá mnohem víc času, protože se musí nechat odpařit kyselé těkavé látky. Čokoláda má pak delikátnější chuť. Inu, není náhoda, že se každý rok belgické čokolády vyrobí přes 150 000 tun!

Nemáte ještě účet?

Registrujte se a získáte
Chci se zaregistrovat