Elit Luxury Pralines Modrá bonboniéra s taškou 228g

Kód: 877169
405 Kč 352 Kč bez DPH
Skladem
Směs pralinek s náplní v modré bonboniéře s taškou

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení :

Krém s kokosem : cukr, rostlinné tuky (palmový ),sušený mléčný prášek, kokos 15%, emulgátor: (sójový lecitin), aroma: (vanilin).

Krém s vanilkovou příchutí: cukr, rostlinné tuky (palmový ),sušený mléčný prášek, emulgátor: (sójový lecitin), aroma: (vanilin a vanilkové ).

Gianduja krém: cukr, lískové ořechy 25%, sušený mléčný prášek, rostlinné tuky ( palmový), kakaová hmota, kakaový prášek, emulgátor: (sójový lecitin), aroma: (vanilin).

Lískooříškový krém s kakaem: cukr, rostlinné tuky ( palmový), lískové ořechy 17%, sušený mléčný prášek, kakaový prášek 4%, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor ( sójový lecitin), aroma ( vanilin).

Krém s příchutí latte: cukr, sušený mléčný prášek, rostlinný tuk ( palmový ) extrakt z kávy, sušený mléčný prášek, kakaový prášek,  emulgátor ( sójový lecitin), aroma (vanilin, káva latte)

Mléčná čokoláda: cukr, sušený mléčný prášek, kakaové máslo, kaková hmota, emulgátor: (sójový lecitin), aroma: (vanilin).

Bílá čokoláda: cukr, sušený mléčný prášek, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), aroma: (vanilin).

Obsah kakaové sušiny nejméně : 33%

Může obsahovat stopy lepku, ořechů , arašídů , sóji a skořápkových plodů

Výživové hodnoty na 100g :   Energetická hodnota : 2410 kj / 570 kcal

                                              Tuky 36,3g z toho nasycené masné kyseliny 17,1g

                                               Sacharidy 53,1g z toho cukry 40g

                                               Bílkoviny 7,6g

                                               Sůl 0,26g, Vláknina 1,4g

Vyrobeno v Turecku

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní bonboniéry
Hmotnost: 1 kg
Počet kusů v balení: 10
EAN: 8698701024429

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: